Thomas Puskailer je už na mieste, Oscary začínajú!

06.03.2024, emma.pluska.sk

Thomas Puskailer bude aj tento rok exkluzívne mapovať zákulisie Oscarov. V spolupráci s TV JOJ vám prinesieme jedinečný obsah spoza veľkej mláky, takže sledujte aj sociálne siete aj vysielanie 🙂

Už počas minulého roka sa Thomasovi Puskailerovi podarilo ako jedinému slovenskému novinárovi dostať sa na udeľovanie filmových Oscarov. Pre televíziu JOJ a JOJ 24 vyše týždňa aj tento rok pripraví reportáže i živé vstupy priamo do vysielania. 

,,Pred tromi rokmi, keď som robil prvý raz Oscarov, dva roky predtým som začal pracovať v JOJ-ke. Dal som si métu, že raz by som Oscarov rád robil. Tak som pátral, volal bratovi, čo žije v Los Angeles, či má nejaké kontakty. Napísal som do jednej agentúry. Vtedy som ešte nemal dosť rozhovorov, ktoré by som im ponúkol. Za rok mi pribudli so zahraničnými celebritami, ktoré som im poslal, no nevyšlo to,“ spomína na cestu za svojim snom Thomas. 

,,Získať však zahraničný rozhovor s niekým, je veľmi náročné. Ide to cez agentúru. Potom treba dokázať, kto ste, pre koho pracujete. Po mesiaci sa vám ozvú alebo niekedy nie. 99-krát dostanem odpoveď nie a potom keď dostanem áno, tak mi to otvorí dvere k niečomu inému. Bol som trpezlivý, každý deň som písal maily, s kým pracujem, aké mám výsledky a konečne to vyšlo. Pred tými 3 rokmi sa mi dokonca prihovoril jeden novinár, že ahoj, ty si tu nový, však? Veľmi som sa tešil. Tentoraz to bolo tiež skvelé. Povedali mi, že sú radi, že ma vidia. Je to náročné sa tam dostať,“ dodáva.